Fixed shipping 49: - / Delivery 2-5 working days / Free return / Only delivery within Sweden

Snuttefilt med namn, Diinglisar Snuttefilt, Lama, Grå

  • 249 kr
In stock.
Article Number: 4064b

Snuttefilt med namn broderat gör den personlig - perfekt för förskolan  och som doppresent eller personlig present till nyfödd. Bokstavera namn i produktfältet. Namnet kommer att broderas på framsidan av snuttefilten. Teddykompaniets Diinglisar lama är en gosig snuttefilt som kommer i en härlig grå färg. Leveranstid 5-7 arbetsdagar. 

Produkten är godkänd och CE märkt enligt EN71, vilket innebär den är barnsäker genom att eventuella detaljer är dragfasta och att sömmarna är testade. Produkten är också eld- och flamsäker vilket innebär att den inte fatta eld och att materialet inte kan flamma upp. Inga flamskyddsmedel är tillsatta. Tvättbar i 40 grader. Storlek: 35x35cm.

Tänk på att leveranstiden för denna produkt är 5-7 arbetsdagar. Detta gäller hela din beställning, det vill säga även för produkter utan brodyr, och du kommer att få två olika leveranser.  


Vi är glada över att välkomna denna söta lama in i Diinglisar familjen. Finns också som skallra och speldosa. Storlek 35x35 cm. Tvättbar 40 grader. Godkänd och CE märkt enligt EN71.