Fixed shipping 49: - / Delivery 2-5 working days / Free return / Only delivery within Sweden

Vanliga frågor

Hur lång är leveranstiden?

Våra normala leveranstider är 2–5 arbetsdagar. Beställningar lagda efter klockan 14  på fredagen samt under helgen skickas tidigast på måndagen efter. Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid), kontakta oss på e-postadress  [email protected] och ange ditt ordernummer.

Hur returnerar jag en produkt?

Om du inte är nöjd med produkten, så kan du returnera din vara eller varor och Teddykompaniet står för kostnaden för returen. Viktigt att du returnerar vara inom 14 dagar från det att du har tagit emot din vara. För att returnera så skickar du ett mail till [email protected] med ditt namn, din adress och ordernummer samt vilka varor som du vill returnera. Vi skickar dig en retursedel som du skriver ut och fäster på paketet. Viktigt att produkterna är i ursprungligt skick, i originalförpackning och välpaketerade i sitt emballage.

Kan jag returnera en produkt som har broderat namn? 

Nej, tyvärr – har du exempelvis beställt en snuttefilt med broderat namn, då går det ej att returnera denna vara. 

Min produkt är sönder, hur reklamerar jag den?

Om din vara är trasig, så skriv till oss på [email protected] och förklara på vilket sätt varan är sönder. Inkludera gärna bilder och artikelnummer (finns på etiketten). 

Vart kan man köpa Teddykompaniets produkter i Sverige?

Teddykompaniet finns på flera olika ställen, både i fysisk butik och online. Våra produkter finns hos många olika återförsäljare i hela Sverige, allt från större butiker som Lekia, Jollyroom och Åhléns till mindre butiker. Samtliga återförsäljare kan du hitta i denna lista. I Båstad finns även Kids House som är Teddykompaniets egna butik med stort sortiment av våra produkter, men också produkter från andra varumärken. Öppettider för Kids House finns här

Går det att beställa till utlandet?

Nej, i dagsläget går det inte att beställa produkter i vår webshop med leverans till utlandet. Däremot har vi flera återförsäljare som skickar internationellt samt internationella återförsäljare. Endast finska återförsäljare hittar du här. 

Går det att få produkten levererad till annan adress?
Ja, självklart. Om du vill att din produkt eller produkter ska levereras till annan adress, så skriver i fritextfältet i kassan vilken adress paketet ska skickas till. Du får fram fritextfältet genom att trycka på +lägg till meddelande under beloppet. Glöm ej att ange mobilnummer till mottagaren - detta behövs för Postnord eller Bring.