Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Snuttefilt med namn, Diinglisar Kossa, Vit-brun

  • 299 kr


Temporarily out of stock. Monitor the product.

CE-märkt
Produkten är godkänd och CE-märkt enligt EN71, vilket innebär att den är barnsäker eftersom eventuella detaljer är dragfasta och att sömmarna är testade.
Article Number: 13723B

Brodera in namnet på bebisen i snuttefilten- gör presenten mer personlig och unik! 

Stava namnet i produktfältet. Namnet kommer att broderas på framsidan av snuttefilten. 

Teddykompaniets Diinglisar serie presenterar stolt denna mjuka och varma snuttefilt i form av ett gosigt djur. Snuttefilten i form av en kossa med sin fin vit-bruna fläckar och kontrastdetaljer i brunt gör den till en både praktisk leksak och en vacker accessoar.

”Diinglisar Snuttefilt Kossa” är en perfekt gåva vid födelsedagar, babyshower eller namngivning. Den mjuka filten är tillverkad av hållbart material som är skonsamt mot känslig hud och ger en behaglig känsla av omslutande värme. Den är perfekt för mysiga stunder på soffan, som en lekkamrat under dagen och för trygghet under natten. Bebisen kommer att älska att krama och gosa med denna underbara filt. Snuttefilten lockar till lek och utforskande, samtidigt som den erbjuder en känsla av skydd och säkerhet. Den är barnvänlig och tillverkad med omsorg och kvalitet för att garantera en långvarig och pålitlig användning. För nyblivna föräldrar är detta en oumbärlig produkt som underlättar i vardagen och skapar minnen för livet.

Snuttefilten kossa från Diinglisar blir garanterat en älskad del av din bebis vardag och kan sprida glädje och värme i hela familjen.


Storlek: 35x35 cm
Tvättbar: 40 grader

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.

* Vi kan endast brodera ett (1 st) namn per snuttefilt. Självklart är det okej med dubbelnamn som till exempel Carl-Henrik.

Tänk på att denna produkt har en leveranstid på ca 7-10 arbetsdagar.