ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Snuttefilt med namn, Diinglisar Snuttefilt, Nalle

  • 299 kr
In stock.
Article Number: 4080b

Inte nog med att Diinglisar Snuttefilt som nalle varit efterlängtad - nu kan du också få den populära Nallesnuttisen med eget broderat namn!

Snuttefilt med namn broderat gör den personlig - perfekt till förskolan och som doppresent eller personlig present till nyfödd. Bokstavera namn i produktfältet*. Namnet kommer att broderas på framsidan av snuttefilten. 

Diinglisar Snuttefilt Nalle har en härligt honungsfärgad beige färg. Nosen har fått en pigg ljus färg täckt med ett stort varmt leende. De broderade ögonen tillsammans med den mörkbruna markeringen mitt på nosen, ger nallesnuttisen en söt personlighet.

Storlek: 35x35 cm
Tvättbar: 40 grader

Produkten är godkänd och CE-märkt enligt EN71, vilket innebär den är barnsäker eftersom eventuella detaljer är dragfasta och att sömmarna är testade. Produkten är också eld- och flamsäker enligt EN71:2 utan att något flamskyddsmedel är tillsatt.

* Vi kan endast brodera ett (1 st) namn per snuttefilt. Självklart är det okej med dubbelnamn som till exempel Carl-Henrik.

Tänk på att leveranstiden för denna produkt är 5-7 arbetsdagar. Detta gäller hela din beställning, det vill säga även för produkter utan brodyr.