E-handel sedan 2020 ● Över 800 gosedjur ● Fraktfritt över 499:- ● Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ● Fri retur ● Endast leverans inom Sverige

Nallesupporter för Min Stora Dag

  • 400 kr


Tillfälligt slut. Bevaka varan.

Artikelnummer: 0001

Sjukdomar och diagnoser tar inte jullov 

Det finns barn som kommer att spendera hela jullovet på sjukhus. Och det finns föräldrar som kommer att gå med konstant oro den här vintern. Teddykompaniet är stolt kampanjpartner till Min Stora Dag och vill tillsammans med dig se till att alla dessa barn och familjer får Stora Dagar. För glädjen från en Stor Dag lever kvar länge och ger ny kraft att orka fortsätta kämpa. Tillsammans ger vi glädje till barn som kämpar.

När du köper nallen går 175 kr till Min Stora Dag. Min Stora Dag skapar glädjefyllda upplevelser, så kallade Stora Dagar, för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Fotbollsfantasten Ludvig, som har en muskelsjukdom som gör att han behöver sitta mycket i rullstol, fick på sin stora dag träffa hela svenska fotbollslandslaget och gå ut med matchbollen under EM-kvalet - en dröm som gick i uppfyllelse. Läs om Ludvig och hans stora dag på bloggen här


Om Nallesupportern 
Pris per nalle: 400 kr inkl frakt. Av detta går 175 kr till Min Stora Dag.
I paketet: Nallen Valle är en genommjuk nalle med broderade ögon och chokladbrun nos. Valle kommer i fin t-shirt med Min Stora dag tryckt på bröstet. I paketet får du även ett gåvobevis från Min Stora dag.
Storlek nalle: 45 cm från topp till tå.
Tvättbar: i maskin 40 grader.
Säkerhet: Produkten är godkänd och CE-märkt enligt EN71, vilket innebär den är barnsäker eftersom eventuella detaljer är dragfasta och att sömmarna är testade. Produkten är också eld- och flamsäker enligt EN71:2 utan att något flamskyddsmedel är tillsatt.

Sista beställningsdatum: 14 november eller så länge lagret räcker
Leveranstid: Ca 1-2 veckor
Presentinslagning: ej möjligt på denna produkt
Returrätt: ej möjligt på denna produkt

Var med och ge fler barn viktiga pauser 
Vill du hjälpa till på annat sätt och ge kraft och glädje till barn som kämpar? Klicka gärna in på www.minstoradag.org för att läsa hur du kan stödja på olika sätt.