Fri frakt över 499:- ● Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ● Fri retur ● Endast leverans inom Sverige

Åka Vagn med Diinglisar Paketet

  • 529 kr


Tillfälligt slut. Bevaka varan.

Artikelnummer: 2934-paket

Gör stunderna i vagnen både roliga, smidiga och mysiga med stimulerande vagnhänge, napphållare som håller nappen på sin plats och speldosa som lugnar vi insomning.

Diinglisar Vagnhänge med kanin & kossa är en fin och stimulerande detalj på barnvagnen. Storlek 40 cm. Maskintvätt 40 grader. Varning! För att förhindra eventuell skada genom att barnet trasslar in sig, avlägsna denna leksak så snart barnet börjar försöka resa sig på händer och knän i krypläge.

Diinglisar Napphållare i giraff är en praktisk, fin och rolig napphållare som håller nappen på plats. Passar både till nappar med och utan ring och kan sättas fast på kläder, babyskyddet i bilen eller i vagnen. Storlek 21 cm. Maskintvätt 40 grader.

Diinglisar Speldosa som elefant är en mjuk speldosa som spelar en lugn melodi (Mozarts vaggvisa) för ditt barn när det är dags att slumra in.

Produkterna är godkända och CE-märkta enligt EN71, vilket innebär de är barnsäkra eftersom eventuella detaljer är dragfasta och att sömmarna är testade. Produkterna är också eld- och flamsäker enligt EN71:2 utan att något flamskyddsmedel är tillsatt.