E-handel sedan 2020 ● Över 800 gosedjur ● Fraktfritt över 499:- ● Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ● Fri retur ● Endast leverans inom Sverige

Godnatt med Babblarna Paketet

  • 729 kr


Tillfälligt slut. Bevaka varan.

Artikelnummer: 12490-paket

Gör nattningen till en härlig upplevelse med Babblarna - kryp ner i en säng bäddad med Babblarna, läsa boken Natti Natti och somna in till speldosas lugna melodi.

Bäddset Månen med Babblarna: Nu kan det lilla barnet sova sött i ett spjälsäng bäddset som heter "Babblarna Baby - Månen". Måtten på påslakanet mäter: 100*130cm och örngottet mäter: 38*55cm. Tvättbart i 60 grader. 

Boken Natti Natti Babblarna: "Kom lilla du, kudden väntar. Det är kväll och dags att sluta läsa, leka, klättra och busa." Babblarna kryper ner i sängen en efter en, och barnet hjälper till att natta dem. Texten i boken baseras på Babblarnas vaggvisa, så det går också bra att sjunga bokens text om man vill. Tillhörande vaggvisa finns på Spotify och iTunes: "Babblarnas vaggvisa".

Babblarna Bibbi som speldosa: En mjuk speldosa med din favoritbabblare. Speldosan har ett snöre på toppen för att fästa på lämpligt ställe och ett snöre på undersidan att dra i för att lyssna på Babblarnas populära melodi. Storlek 17 cm. Maskintvätt 40 grader.

Produkterna är godkända och CE-märkta enligt EN71, vilket innebär de är barnsäkra eftersom eventuella detaljer är dragfasta och att sömmarna är testade. Produkterna är också eld- och flamsäker enligt EN71:2 utan att något flamskyddsmedel är tillsatt.