Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Fri retur ✔︎ Leverans i Sverige

Säkerhet

Våra produkter är testade enligt gällande säkerhetskrav

Alla produkter är testade enligt gällande säkerhetskrav i Sverige och Europa. Märkningen är CE enligt EN71. Det innebär att samtliga produkter är:

  • Barnsäkra – ögon, nos av plastknappar samt eventuella övriga detaljer är dragfasta. Sömmarna är testade.
  • Eld- och flamsäkra – de kan inte fatta eld, materialet kan inte flamma upp och sprida eld eftersom fibrerna i materialet är sammansatt på ett speciellt vis. Inga flamskyddsmedel är tillsatta.

Tvättbara i maskin

Produkterna kan tvättas i maskin 40°.Med undantag för vissa speldosor och produkter med batterier. Läs på tyglappen på produkten eller ring oss om du är osäker. 

Etik

Vi jobbar konstant med att förbättra oss själva och de fabriker vi jobbar med. Att alla lagar och säkerhets föreskrifter efterföljs i alla led är så klart en självklarhet för oss.

Kvalitets och Säkerhetspolicy

Högsta möjliga kundtillfredsställelse - att alla våra artiklar skall fortsätta att ha egen unik design samt tillverkas utav handplockade material av högsta kvalitet, och uppfyller de säkerhetskrav som ställs på dem enligt EN71. Fabrikerna som vi jobbar med skall uppfylla de krav vi ställer på dem, se Teddykompaniets Code of Conduct. Se vårt REACH-certifikat här.