PRODUKTNYHETER

Vi tar kontinuerligt fram nya produkter till vårt sortiment och gillar att hitta nya spännande samarbeten för att hålla vårt produktsortiment levande. Givetvis så tar vi även fram ”nya klassiker” för att förnya bland våra välkända favoriter som t.ex Diinglisar Buddy och Limited Edition.

TILL PRODUKTNYHETER

MJUKDJUR

Våra mjuka vänner finns i alla möjliga former, material och utseenden. Mjukaste mjukt för dom allra minsta till tuffa djur för dom något större.

Klassiska modeller för dom som vill samla och busiga för dom som är fulla av fantasi.

Här ser ni ett urval av allt som finns, vill ni se hela sortimentet kan ni kika i vår katalog som ni hittar här.

TILL MJUKDJUR

DIINGLISAR

Våra älskade Diinglisar. Dom tröstar, rasslar, prasslar, går att bita, titta, åka och leka med. Figurer där alla har en egen personlighet och varje år utvecklas med nya funktioner och former. Vilken av dem är din favorit?

TILL DIINGLISAR

Baby

Traditionen är rosa eller ljusblå till en nyfödd. Det ska vara gulligt på gränsen till oemotståndligt sött, mjukaste mjukt och gärna skallra eller pipa lite. Här är dom, våra sötaste.

TILL BABY

LICENS

Vi har även kända licensprodukter i vårt sortiment som t.ex. Alfons Åberg, Pelle Svanslös, Bolibompa, Miffy samt de otroligt populära Babblarna. Du hittar dem som mjukisfigurer, melaminset, spel och mycket mer.

TILL LICENS

BÖCKER

Teddykompaniet har Tukan Förlag som våra samarbetspartner mot present-, lek- & babyhandeln.
I vår portfölj finns ett par hundra titlar som spänner över många olika kategorier- böcker för alla barn, från liten till stor.
Det finns något för alla!

TILL BÖCKER

PROFILERING

Du har säkert hört uttrycket ”syns du inte, så finns du inte”.  Teddykompaniet kan hjälpa dig att skapa en helt egen ny produkt som symboliserar ditt företag eller så väljer vi ut en av våra populära nallar tex och gör den till ditt företags egen med din logotyp.

TILL PROFILERING