Cotton cuties

Teddykompaniets, Cotton cuties serie är tillverkad av den finaste och mjukaste bomull.

cotton cuties baby
lolli baby

 Lolli baby

Texten uppdateras…

Teddy Baby

Traditionen är ofta rosa eller ljusblå till en nyfödd. Det ska vara gulligt på gränsen till oemotståndligt sött, mjukaste mjukt och gärna skallra eller pipa lite.

Big Ears

Big Ears familjen består av prickiga hundar, kaniner och elefanter med silkeslena långa öron som barnen älskar att snutta med.

Det finns snuttefiltar, speldosor, mjuka djur och greppvänliga skallror att välja mellan, alla i samma mjuka material som är perfekta kompisar till babyn. Från 0 år.
Alla Teddykompaniets produkter är barnsäkra – ögon, nos av plastknappar samt eventuella övriga detaljer är dragfasta. Sömmarna är testade. Produkterna är även eld och flamsäkra samt kemikaliefria.

Alf & Fanny

Fanny och Alf har redan nattlinne och pyjamas på sig, redo att följa med babyn till John Blunds värld. Milda färger och traditionellt småblommigt och randigt. Sen får man inte glömma att själva kaninerna är ursöta.

babyprodukter alf
Babyprodukter näsfrida

Näsfrida

Första hjälpen för snuviga och täppta barn. Små barn kan inte snyta sig, detta stör sömn, födointag och barnets allmänna trivsel. Näsfrida

Näsfrida Nässug är lösningen som hjälper dig snyta ditt barn på ett enkelt sätt, utan att irritera den känsliga slemhinnan i barnets näsa. Utvecklad av läkare på Öron-Näs-Halskliniken, MAS och rekommenderas av barnläkare och BVC.

Ett komplement är Näsfrida Nässpray som är en en anpassad nässpray för våra småbarn – unik på den svenska marknaden!

Klicka här för att ladda ner Näsfrida produktblad i PDF format.

ESSKA

Vi är otroligt glada och stolta att få inkludera Esska som nytt varumärke hos Teddykompaniet i Båstad! Nu kan vi erbjuda er nappar, nappflaskor, bitringar, amningsnapp och mycket, mycket mer. Esska har en lång tradition när det gäller tillverkning av babyartiklar och kan tillsammans med sina partners garantera högsta säkerhet och kvalitet på sina produkter. Alla Esskas produkter är naturligtvis BPA-fria och innehåller inga giftiga ämnen.

Klicka här så kan du se Esskas katalog.

Gungdjur

Våra lekfulla gungdjur har varit en stor favorit hos barn i många år! Välj mellan våra otroligt populära lammgungdjur, gunghästen Pricken eller våra Diinglisar gungdjur mfl. Vårt sortiment är storleksanpassat för barn i olika åldrar med olika behov. Vissa gungdjur kan både gungas och rullas fram och med sina härliga melodier och ljud lockar dem fram glädje och fantasi.

Babygym

Våra fina babygym är tillverkade av sammetsmjukt material och är generöst vadderade så att barnet ligger skönt och bekvämt. Babygymmen stimulerar barnets inlärning och gör det möjligt att både leka, känna och titta. De hängande multileksakerna går även att ta loss och hänga på andra ställen, t. ex. över barnvagnen.

Går att tvätta i maskintvätt i 40 grader.