Babblarna

Med över 450 miljoner visningar Babblarnas Youtube-kanal så är succén ett faktum.

Både i hemmet och på förskolan använder man flitigt Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo som hjälp för inlärning och språkutveckling.

Babblarna är ett härligt gäng färgglada figurer som kommit för att göra språkträning till ett spännande och lekfullt äventyr. Babblarna är skapade på ett sätt så att alla kommer älska dem och varken barn eller vuxna kommer tänka på att det är just språkträning det handlar om i leken och äventyren i Babblarnas värld. De pratar sitt eget språk som helt bygger på ljudet i deras namn. Genom att lyssna på Babblarna när de pratar och genom att härma deras sätt att prata tränas förmågan att använda betoningar och melodi i språket.

Kika in på Babblarnas hemsida för spel, pyssel och kul.

Ladda ner vår fina katalog här med Teddykompaniets sortiment av Babblarna.

Babblarna
Miffy teddykompaniet

Miffy

Den söta kaninen Miffy finns nu som gosedjur hos Teddykompaniet. Både fin som dekoration i rummet, rolig att leka med och gosig att kramas med. Miffy kommer från Holland och skapades och ritades av Dick Bruna i början på 50-talet. Originalnamnet Nijntje kommer från ett barns uttal av det nederländska ordet ”konijntje”, som betyder ”liten kanin”.

Alfons Åberg & vänner

En liten kille som gör stor succé. En ganska vanlig kille, som bor tillsammans med sin pappa. Stor är han inte. Och inte stark. Och slåss gör han inte heller! Han kan vara busig, han kan vara snäll, men också svartsjuk, arg och rädd för spöken men…

… tillsammans med Milla, Mållgan eller ett barn klarar Alfons som efterlängtad mjukis av det mesta.

Alfons och hans vänner finns som skallra, snuttefilt, speldosa mm. Hela sortimentet hittar du här.

Givetvis så har vi alla Alfons böckerna i vårt sortiment med och här kan du se hela sortimentet!

Alfons Åberg

Pelle Svanslös

Kan man tänka sig en värre förolämpning mot en katt? Det trodde i alla fall inte Elaka Måns. Istället har den snarare blivit en komplimang då Pelle Svanslös har blivit en högt älskad figur för både stora och små.

Nu kliver de älskade karaktärerna ut ur sin gränd i Uppsala och gör oss sällskap både som mjuka vänner och saker för matbordet. Du kommer att träffa Pelle, Maja Gräddnos, Elaka Måns och Bill & Bull.

När du köper Pelle Svanslös och hans vänner bidrar du till Pelle Svanslös Stipendium. “Våga vara snäll” heter stipendiet som kommer att delas ut till någon eller några som har gjort utmärkande insatser för barns förståelse av allas lika värde.

Melaminprodukterna går att diska i maskin, max 50°. Vi rekommenderar inte att de värms i mikrovågsugn.

Klicka här och se hela vårt sortiment av Pelle Svanslös produkter.
Vill du läsa mer om Pelle Svanslös Våga Vara Snäll stipendiet klicka här.

Ingrid

Ingrid är en lekfull bilderbokskaraktär som är med på många händelserika vardagsäventyr som vi kan känna igen oss i. Katerina Janouchs vardagsskildringar är som alltid fyllda av humor och glädje. Och Mervi Lindmans pigga akvareller fångar på pricken det sprittande roliga i att få en helt ny vän. Ingrid-böckerna har blivit en internationell succé och finns redan översatta till tolv språk.
I samarbete med Bonnier har vi tagit fram den lika lekfulla dockan Ingrid som finns i två storlekar!

Här hittar du alla Ingrid dockorna!

Bolibompa

Bolibompa