Nallar

Nallen är världens mest kramade mjukdjur. En bästa vän som ger tröst, kärlek, trygghet och kan bevara hemlisar. Brun, vit, grå, rosa… spelar ingen roll. Det har funnits miljontals varianter på den klassiska teddybjörnen och vi kommer att få lika många till. Här hittar ni våra favoriter just nu!

viggo&valle

Teddy Cream

Mjukt material, mjuka färger, fantastisk kramvänlig känsla. Under åren har Teddy Cream blivit många barns favoriter, framförallt kaninerna med sina långa öron som är toppenbra att gosa och snutta på.

Teddy Wild

Vilda djur är favoriter hos många barn! Spännande farliga djur som är allt utom farliga, förutom i fantasin. Ett vilt skrik från ditt barn är kanske inget farligare än ett riktigt lejonvrål! När kvällen kommer mjuknar även den farligaste tiger och följer gärna med och håller handen när det är dags att sova.

Teddy Farm

Djur vi ser på bondgårdar och djurparker som inbjuder till lek. Grisar, kossor, kaniner, ankor, hästar och andra kul bondgårdsdjur.

Teddy Cats

Fluffiga och goa katter. Mjau säger katten och tittar på dig med sina stora söta ögon. Katterna sitter på baktassarna och iaktar intresserat allt som händer runt omkring. Vill du ha en gosig och värmande vän när du ska sova i sängen så passar Teddy Cats helt perfekt.Inte sällan döper man sin mjuka katt till samma namn som mormor döpt sin katt till.

Teddy Dogs

Lite lurvigare valpar som står på alla fyra. Mjuka och lena att klappa såklart. Drömmen om en egen hundvalp börjar ofta här.

Teddy Forest

Skogen är fylld av djur som alla barn känner igen. Ekorrn i granen och lodjuret på stigen. Igelkottar, renar, älgar och vargar. Alla finns de som kramvänliga vänner.