En mjukis för alla åldrar

En mjukis från Teddykompaniet är den perfekta presenten till barn i alla åldrar. Vi har arbetat med egen design i 20 år, och sett det mesta i mjukisväg, därför kan vi hjälpa er på bästa sätt med er profilering. Självklart testas alla produkter enligt säkerhetskraven för CE enligt EN71. Det finns flera olika sätt att promota sitt företag med vår hjälp.

Profilering teddykompaniet

Befintliga produkter med er logo

Är er logo en kanin eller en tiger? Eller kanske vill ni förmedla känslan av erat företag genom en klassisk nalle? Vi hjälper er att välja ut en mjukis som passar och hur det på bästa sätt kan förstärka ert varumärke.

Band med tryck

Finns att tillgå i flera olika färger och modeller, allt efter ert behov. Fördelen med banden är att man kan ha olika djur men behålla en gemensamm profil och därigenom få fram samma budskap i sin kampanj.

HANG-TAG

Lappen i örat med er logo eller med ett kampanjbudskap.

T-SHIRT

På en t-shirt kan man trycka sitt budskap både på bröstet och ryggen. Produkten finns alltid på lager till rimliga priser och har snabb leveranstid med tryck på!

Profilering teddykompaniet

EGEN DESIGN

Om ni är ute efter kampanj produkter som verkligen övertygar så är detta det perfekta. Vare sig målet är att introducera en ny produkt, öka försäljningen, stärka varumärket, eller dra folk till ett event, så kan vi ta fram en helt egen produkt bara för er. Allt vi behöver är en skiss, logo eller er ide för att sätta igång. Mini kvantiteten på ett egen designat projekt ligger mellan 1 500 – 2 400 st, beroende på  storlek. Att ta fram en ny produkt tar ca. 3- 4 veckor.

REFERENSER

 

Silja Line SAS
Stena Line Wella
Lexington Nationalmuseum
AIK Intersport / Sports & Profile
DeLaval Rosso
Falck Ambulans Lasse Åberg Design
Åhléns Apoteket AB
Arla Danmark Sparbanken
Resursbank – Supreme Card Sony Ericsson
Med Stop Kullaflyg
AISAB Stadium Promotion
Kronans Droghandel Apotek Hjärtat AB

Kontakt:

Teddykompaniet i Båstad AB

+0431 725 10

info@teddykompaniet.se