Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Julen är här

|13/12, 2022

Julen är här

Äntligen är den underbara, alldeles magiska julen här. Mörkret faller tidigare om kvällarna. Kanske har snön redan kommit. Kanske har vintervindarna också börjat blåsa in. Så dagen efter ligger det stora mjuka moln på marken. Snödrivor. Som man kan leka i, hoppa i, krypa in i. Som man kan använda till att bygga snögubbar och snögummor.

Kanske hör vännerna av sig och vill ut och leka. ”Kom, vi går till pulkabacken!” Vips, så är barnen ute och har roligt tillsammans. Efter en stund kommer dom hem; blöta, kalla, hungriga – och väldigt, väldigt lyckliga. Strålande lyckliga. Som förälder är det lätt att känna av barnens lycka. Kanske spinner man som en katt inombords. Glad över att barnen är glada.

Detta är vad vi önskar alla barn, föräldrar och alla andra vuxna – en riktigt mysig och lekfull jul fylld av glädje och trygghet.

Därför vill vi passa på att tacka för att just du varit med och gjort vårt år till ett fantastiskt år där vi kunnat hjälpa flera barn och familjer i utmanande livssituationer. Genom ditt engagemang har vi fortsatt att stödja Stiftelsen för Astrid Lindgrens Barnsjukhus, Friends, Stiftelsen Säkra Varje Unge, Pelle Svanslös Våga vara snäll-stipendiet, Barncancerfonden och Stiftelsen Aktiv Skola.

Vårt engagemang tillsammans med dig har gjort att flera barn och familjer nu får en chans att fira jul tillsammans. Med nära och kära.

Tack.

Vi kommer att växla upp och driva vårt sociala engagemang ännu kraftigare nästa år. Vi vet att för många barnfamiljer kan den bästa julklappen vara att någon äntligen är friskförklarad och att mamma och pappa eller farmor och farfar finns kvar också denna jul. Tillsammans.

Det är så vi tar oss an vårt sociala engagemang för nästa år. Att kunna bidra med den bästa julklappen till så många barnfamiljer som möjligt – också till julafton 2023. 

Varma julhälsningar

Alla vi på Teddykompaniet i Båstad