Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Fri retur ✔︎ Leverans i Sverige

Om oss

Alla behöver vi en vän. En vän som alltid finns där. Någon som ger trygghet, som lyssnar och som tröstar. För ett barn kan ett gosedjur vara allt det. Och lite till. På Teddykompaniet vet vi hur viktig ett gosedjur kan vara i ett barns liv. Därför vill vi bidra med mjukisdjur som både du och barnet kan lita på. Och som varar livet ut. En vän för livet.

Skandinavisk design

Vi har designat och tillverkat gosedjur i snart 30 år. Verksamheten startade i Båstad i södra Sverige, med en idé om att tillverka nallar med hög kvalitet och skandinavisk design. Idag levererar vi gosedjur till barn i hela världen. Men vår verksamhet, grundidé och hjärta finns kvar i Båstad – det  är här vi hämtar vår inspiration. Vi är stolta över designen på vår mest klassiska nalle samtidigt som vi varje dag fortsätter att skissa på nya gosedjur som följer trender i färg och form.

Hållbar kvalitet

Redan från början var det viktigt för oss att leverera barnens bästa vän med hög kvalitet, högt ställda säkerhetskrav och materialval som håller för många kramar, vilda lekar, stormiga känslor och för en livslång vänskap. Att alla våra gosedjur är kvalitetsmärkta är en självklarhet. För oss är detta viktigt även ur miljösynpunkt. Vi vill nämligen bidra med en hållbar vän för livet, från generation till generation. 

En mjuk trygghet

I vår stora Teddykompaniet-familj finns idag många olika gosedjur, snuttefiltar, nallar, kaniner, hundar, elefanter, kossor, Diinglisar och Ballerinor. Gemensamt för alla den mjuka pälsen, unika designen och högt ställda säkerhetskrav. Som vuxen kan du lita på att alla sömmar är testade och att ögon och nos är säkrade.

För våra barn

Barnen är vår framtid. Med vår drivkraft att bidra med glädje och trygghet i alla barns vardag vill vi verkligen göra skillnad. Därför samarbetar vi med stiftelser och föreningar som också vill bidra till en trygg uppväxt för våra barn. Till exempel så har vi tillsammans med Stiftelsen för Astrid Lindgrens Barnsjukhus tagit fram nallen Stiffe, som ska underlätta barns vistelse på sjukhus. Tillsammans med Friends och Alfons Åberg stödjer vi arbetet mot mobbning och vi bidrar till Våga vara snäll-stipendiet genom Pelle Svanslös. Läs mer om hur vi bryr oss.

Blickar framåt

Trots alla våra år på nacken och massor av erfarenhet, så står vi inte stilla. Vi fortsätter hela tiden att lära oss mer, upptäcka nytt och utvecklas vidare. För vi anser att vi har en viktig uppgift att fylla, nämligen att bidra till att alla barn känner trygghet i sin vardag och har en vän – en vän för livet.