Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige

Säkerhet

Vår drivkraft är att bidra med glädje och trygghet i alla barns vardag. Därför arbetar vi med högt ställda säkerhetskrav på våra produkter, för att föräldrar och barn ska känna sig trygga i användningen av våra gosedjur.

Våra produkter är testade enligt gällande säkerhetskrav

Våra produkter är testade enligt gällande säkerhetskrav i Sverige och Europa. Märkningen är CE enligt EN71. Du som vuxen kan därmed känna dig trygg med att produkterna är säkra för ditt eller andras barn.

Tvättbara i maskin

Produkterna kan tvättas i maskin 40°. Med undantag för vissa produkter med batterier. Läs på tvättrådslappen på produkten eller ring oss om du är osäker. 

Etik

Vi jobbar konstant med att förbättra oss själva och de fabriker vi jobbar med. Att alla lagar och säkerhetsföreskrifter efterföljs i alla led är en självklarhet för oss.

Kvalitets- och säkerhetspolicy

Högsta möjliga kundtillfredsställelse. Alla våra artiklar skall fortsätta att ha unik design samt tillverkas utav handplockade material av högsta kvalitet. Vidare ska artiklarna uppfylla de säkerhetskrav som ställs på dem enligt EN71. Fabrikerna som vi jobbar med skall uppfylla de krav vi ställer på dem (se Teddykompaniets Code of Conduct. Se vårt REACH-certifikat här).