Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige

Värmedjur

Våra Teddy Heaters är gosiga vänner som håller dig varm och sval när det behövs! Teddy Heaters finns i olika djurformer som vovve, dino, teddybjörn, kanin och uggla. De är inte bara sköna att krama, utan kan också bidra till att mjuka upp spända muskler och hjälpa till att somna. Köp din egen Teddy Heater och få en bästa vän som är där för dig i alla väder.

”Wow wow wow! Detta gosedjur får 5/5 stjärnor ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Sedan vi fick hem vår Teddy Heaters har nattningen gått mycket fortare än förr eftersom man kan kyla ner den och sedan låta barnet mysa med ett kallt gosedjur i sin varma säng. När sonen har ont i magen värmer vi värmekudden och låter sedan gosedjuret vila på hans mage!” - MAMMA SARA

Värmedjur Teddy Heaters, Dino Värmedjur Teddy Heaters, Dino
Värmedjur Teddy Heaters, Hund Värmedjur Teddy Heaters, Hund
Värmedjur Teddy Heaters, Teddybjörn Värmedjur Teddy Heaters, Teddybjörn
Reservdel värmekudde (ej ordinarie) Reservdel värmekudde (ej ordinarie)

"Mina förväntningar på Teddy Heater: Jag såg väldigt mycket fram emot att testa en Teddy Heater. Vi har läst mycket positivt om att värma babynest/bädd lite lätt innan läggdags, däremot har vanliga vetekuddar känts svåra att kontrollera rätt temperatur.

Teddy heater som mjukisdjur innan uppvärmning: Mjuk o len, vår son gillade direkt att pilla med händer o tår på den mjuka ”pälsen.” Då vår son bara är 9 veckor så har vi har t o m kunnat använda vår Teddy Heater för nackträning, eftersom den sitter stabilt och är kul att titta på.

Teddy heater som mjukisdjur efter uppvärmning: Över förväntan! Uppvärmningsdelen sitter i magen på mjukisdjuret, trots det så blev det en jämt fördelad värme över mjukisdjuret. På uppvärmningsinstruktionerna fanns det olika alternativ, vi tyckte uppvärmning på lägsta tid räckte o höll en jämn värme länge. Har både använt i babynest/bädd o i babysitter. När vi använt Teddy Heater i babysitter har vi lagt den under benen som en liten kudde. Vår son ligger/sitter då och känner på ugglan med fötter och tår 🥺😍." - MAMMA CAROLINE