Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Kan ett gosedjur göra skillnad?

|18/10, 2021

Kan ett gosedjur göra skillnad?

Tänk er någon som alltid finns där. Som alltid lyssnar och som för alltid kan behålla en hemlighet. Någon som får följa med i läskiga situationer, kanske som första dagen på förskolan eller första gången själv hos en kompis. Någon som alltid är redo för en kram. Helt enkelt, en vän för livet.

Ett gosedjur för ett barn kan vara just detta. Därför är det viktigt att ge våra barn chansen att få ha en kompis i ett gosedjur eller snuttefilt, särskilt i oroliga tider. Vi på Teddykompaniet brinner för att ge barn just detta - en vän och en trygghet i vardagen.

Teddykompaniet i Båstad har funnits i närmare 30 år. Vår passion är att leverera barnens bästa vän med hög kvalitet, högst ställda säkerhetskrav och materialval som håller för många kramar, vilda lekar, stormiga känslor och en livslång vänskap.

Men vad är då ett gosedjur? Ja, det kan vara i princip vad som helst. Huvudsaken är att det betyder något för våra barn. Oftast dock är det mjukt och gosigt. Sedan kan det vara en stor nalle med rosett, en liten katt eller en snuttefilt Diinglisar i form av en kossa. Kika in här för att se alla våra gosedjur och här för att se våra snuttefiltar