Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Att vara ett ljus i mörkret

|3/03, 2022

Att vara ett ljus i mörkret

Visst är det trist när våra barn har svårt att somna? En del barn kan ju också vara mörkrädda? Några kanske knappt vågar titta under sängen? Vissa kanske blundar extra hårt när konstiga ljud hörs i mörkret? Hur skulle vi kunna få kvällen och natten att bli till något gosigt och mysigt — till och med något att se fram emot?

Nu har våra populära gosiga självlysande ugglor, Uggla Grön och Uggla Rosa, kommit in. Ugglorna tillhör vår familj Teddy Glow. Ugglorna är självlysande i mörker. Det räcker att ugglorna laddas i ett solljust rum i 30 minuter, sen är de klara för att lysa i mörker i ungefär 30 minuter* — inte lika starkt ljus som en lampa, utan endast ett behagligt sken som lättar upp i mörkret. Ugglorna är också tvättbara i 40 grader maskin och lyser lika fint efter tvätt. 

Det kuliga med våra mjuka härliga ugglor är att de kan fungera som en rolig leksak, en fin inredningsdetalj i barnkammaren men också som något tröstande och något att fästa blicken på när barnet försöker somna. Tanken är att när ugglorna lyser i mörkret kan det bli tröstande och tryggt när barnet lägger sig. Mamma och pappa kan också vara med och fascineras av de gosiga spännande ugglorna. När det är dags att lägga sig för natten så finns det en självlysande, tröstande, gosig vän vid våra barns sidor. Och vem vet, nu blir det kanske spännande att gå och lägga sig om nätterna ...

Här kan du upptäcka våra ljusa, gosiga, tröstande ugglor.


*) Laddar man gosedjuret intill en stark ljuskälla (som t ex lysröret vid arbetsbänken i köket) så kan gosedjuret lysa upp till 30 minuter. Laddar man 15 minuter så lyser den 15 minuter, laddar man 30 minuter lyser den 30 minuter. Men max lystid oavsett hur länge den laddats är ca 30 minuter.