Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Diinglisar wild filt mönstrad, 75x100 cm

  • 299 kr
  • 149 kr
In stock.
Article Number: 2937

Denna mjuka och gosiga babyfilten från Diinglisar-serien är en källa till värme och trygghet för din lilla älskling. Perfekt för middagsvila eller en lugn natt, ger den omslutande filten en känsla av säkerhet och komfort som barnet kommer att älska.

Dessutom blir de vilda djuren på filten en rolig och interaktiv plats för barnet att utforska. De mjuka och igenkännbara djuren ger inte bara visuell stimulans utan också möjligheter för barnet att lära sig de första djurnamnen och de olika lätena. Genom att peka och interagera med filten kan barnet utveckla sina sinnesförmågor och skapa starka band med sina första leksaker.

Denna babyfilt är inte bara praktisk utan också mångsidig. Dess lätta och smidiga design gör den perfekt att ta med på resan och kan enkelt användas som en lekmatta när man är på språng. Den enfärgade baksidan ger en elegant touch samtidigt som den håller samma mjuka och bekväma kvalitet som framsidan.

Med Teddykompaniets babyfilt får du inte bara en tillförlitlig produkt av hög kvalitet utan också en leksak som uppmuntrar till utforskning och lärande. Den färgglada och livliga designen aktiverar barnets sinnen och skapar en rolig och uppmuntrande miljö för deras utveckling.

Ge din lilla älskling det bästa med denna underbara babyfilt från Diinglisar-serien. Ett mångsidigt och hållbart val som kommer att vara en viktig del av barnets första år.

Storlek: 75x100 cm
Tvättbar: 40 grader

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.