Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Diinglisar Mobil, Kanin & Kossa

  • 649 kr
In stock.
Article Number: 2808

I vår omtyckta serie Diinglisar presenterar vi stolt denna mjuka mobilen att fästa över barnsängen.

Med sin charmiga design och sina populära Diinglisar-figurer fångar denna mobil genast bebisens uppmärksamhet och erbjuder en känsla av lugn och tröst. De söta figurerna, inklusive Diinglis-kossa och Diinglis-kanin, snurrar lekfullt runt och spelar en vacker vaggvisa när mobilen dras upp. Mobilen är utformad som en mån- och stjärnhimmel, med ett moln i mitten som har en spegel på undersidan för extra stimulans och underhållning för barnet.

Det bästa med den här speldosan är mekanisk och drivs av friktion, vilket innebär att inga batterier behövs. Melodin som spelas är den vackra visan "LaLeLu". En fästanordning medföljer, och mobilarmen är enkel att skruva fast i sängen för enkel montering. Ge ditt barn en underbar och lugnande upplevelse med denna Diinglisar-mobil som inte bara är en rolig leksak utan också en viktig del av deras sovrutin.

Storlek: 55 cm
Rekommenderad ålder: Från 0 månader
Material: Plysh och plast

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.