Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Diinglisar Gosedjur Elefant, Grå, 34 cm

  • 179 kr
In stock.
Article Number: 14852

Nu har vi äntligen fått in våra efterlängtade mjuka gosedjur med långa ben och armar som den nyfödda kommer att älska att krama och gosa med!

”Diinglisar Gosedjur Elefant” är tillverkad för alla sorters lekar och äventyr samt är detta mjukisdjuret riktigt tålig mot daglig användning.

Denna underbara mjukis elefant är en perfekt gåva vid födelsedagar, jul eller namngivning. Den kommer i en grå nyans med beige kontrastdetaljer, vilket gör den till en både praktisk leksak och en vacker accessoar som passar både flickor och pojkar.

Plyschen är tillverkad av hållbart material som är skonsamt mot känslig hud och ger en behaglig känsla av omslutande värme. Den är perfekt för mysiga stunder på soffan, som en lekkamrat under dagen och för trygghet under natten. Den är barnvänlig och tillverkad med omsorg och kvalitet för att garantera en långvarig och pålitlig användning. För nyblivna föräldrar är detta en oumbärlig produkt som underlättar i vardagen och skapar minnen för livet.

Gosedjuret elefant från Diinglisar blir garanterat en älskad del av din bebis vardag och kan sprida glädje och värme i hela familjen.

Storlek: 34 cm
Tvättbar: 40 grader

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.