Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Diinglisar Snuttefilt Kanin, Muslin grön

  • 229 kr
In stock.
Article Number: 3066

Nu har vi äntligen fått in våra efterlängtade mjuka och gosiga snuttefiltar i muslin tyg!

”Diinglisar Snuttefilt Kanin” är tillverkad för alla sorters lekar och äventyr samt är dessa snuttefiltar riktigt tåliga mot daglig användning.

Denna underbara snuttefilt är en perfekt gåva på dop, babyshower eller vid namngivning. Den kommer i en grön nyans med vita detaljer, vilket gör den till en både praktisk leksak och en vacker accessoar. Dessutom finns den tillgänglig i flera andra färger för att tillgodose olika preferenser och stilar som passar både flickor och pojkar.

Den mjuka filten är tillverkad av organiskt och hållbart material som är skonsamt mot känslig hud och ger en behaglig känsla av omslutande värme. Den är perfekt för mysiga stunder på soffan, som en lekkamrat under dagen och för trygghet under natten. Bebisen kommer att älska att krama och gosa med denna underbara filt. Snuttefilten lockar till lek och utforskande, samtidigt som den erbjuder en känsla av skydd och säkerhet. Den är barnvänlig och tillverkad med omsorg och kvalitet för att garantera en långvarig och pålitlig användning. För nyblivna föräldrar är detta en oumbärlig produkt som underlättar i vardagen och skapar minnen för livet.

Snuttefilten kanin från Diinglisar blir garanterat en älskad del av din bebis vardag och kan sprida glädje och värme i hela familjen.

Storlek: 40 cm
Tvättbara: 40 grader
Finns i färgerna: Grön, blå och rosa

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.
De är tillverkade av 100% Oeko-tex certifierad bomull (22.HCN.01326 HOHENSTEIN HITTI). Vi bryr oss alltid lite extra om de små människornas trygghet & glädje samt tänker på vad vi kan göra för miljön.