Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Häst, Harry, 30 cm

  • 279 kr
In stock.
Article Number: 3055

Utforska hästvärlden med Harry, den gosiga lekkamraten som tar dig med på äventyr från tidig ålder.

Med Harry som din trogna hästvän öppnar sig en hel värld av fantasi och lek. Den perfekta introduktionen till hästintresset för de små, Harry är mer än bara en leksak, han är en lojal kamrat som följer med dig på spännande resor genom livliga ridtävlingar och lugna utflykter.

Denna charmiga barnhäst är utrustad med allt som behövs för fantasifulla lekar. Med sin sadel och träns är Harry redo att tävla i de mest spännande hopptävlingarna eller utforska vidare i fantasin. Efter en lång dag med aktivitet trivs Harry bäst med att krypa upp bredvid dig för lite välförtjänt vila och mys.

Harry är en vän som inspirerar till lek och skapar oändliga möjligheter för spännande äventyr. Hans mjuka päls, vänliga ögon och fina detaljer som den fylliga svansen och de små söta öronen gör honom till en älskad kompis för både lek och gos.

Med Harry är leken aldrig långt borta, han är en lekvänlig häst som passar perfekt för lek både inomhus och utomhus. Med riktiga tyglar är han redo för både lugna promenader och fartfyllda tävlingar. Ge ditt barn den perfekta presenten med Harry, den gosiga och älskvärda hästen som tar dem med på spännande äventyr i hästvärlden.

Storlek: 26 cm
Tvättbar: 40 grader

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.