Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Kramis, Sittande Dino, Korall, 60 cm

  • 499 kr
In stock.
Article Number: 13027

Möt vår alldeles nya härliga Squish-Kramis! Med sin studsiga och fluffiga "squish" fyllning är Kramisen snart ditt barns självklara favorit!

Denna sittande dino är inte bara en leksak, utan också en trogen vän för de mest älskade stunderna. Med sitt mjuka och plyschiga korall och orange färgade spandextyg och en fyllning som inbjuder till kramar och mys är detta gosedjuret perfekt för barn i alla åldrar.

Detaljerna är noggrant broderade för att säkerställa barnets säkerhet under lek och mysstunder. Den här stora, gosiga dinosaurien är inte bara en lekfull kompis utan också en trygg och säker vän för ditt barn. Perfekt att ha med sig på sleepovers eller för att skapa en mysig atmosfär vid läggdags.

Ge ditt barn den ultimata presenten med denna gosiga Squish-Kramis. Dess storlek och mjukhet gör den till den perfekta gåvan för alla tillfällen, från födelsedagar till baby showers. Ge ditt barn möjligheten att krama, känna sig trygg och säker med denna underbara gosedjur-dino!

Storlek: 60 cm.
Tvätt: Endast yttvätt för att fyllnadsmassan ska bibehålla sin studsiga och fluffiga fyllning. 

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.