Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Louise Kanin Gosedjur, Leopardmönstrad, 35cm

  • 219 kr
  • 149 kr
In stock.
Article Number: 3014

Louise är en kanin med en trendig och tuff stil som verkligen sticker ut. Med sina gosiga leopardmönstrade detaljer på både byxdressen, flugan och hårbandet är hon ett riktigt modeikon bland gosedjur. Dessa kläder och accessoarer är en integrerad del av henne och sitter stadigt på plats, redo att imponera på alla som möter henne.

Med sina vackra, bruna ögon och en nos i en mjukrosa nyans är Louise en charmig och tilltalande liten varelse. Men det som verkligen fångar uppmärksamheten är hennes guldskimrande stövlar, som ger henne en extra touch av glamour och elegans.

Louise är mer än bara ett mjukisdjur; hon är en fantastisk vän för barn i alla åldrar. Oavsett om det är som en lekkamrat för de små eller en mysig vän för de större barnen är Louise alltid redo att sprida glädje och vänskap. Hon är den perfekta gåvan att ge till nyblivna föräldrar för att välkomna en bebis, eller som en födelsedagspresent till barn i alla åldrar. Louise representerar kärlek och omtanke och kommer säkert att bli en älskad vän för alla som möter henne.

Storlek: 35cm
Tvättbar: 40 grader

Produkten är godkänd och CE-märkt enligt EN71, vilket innebär den är barnsäker eftersom eventuella detaljer är dragfasta och att sömmarna är testade. Produkten är också eld- och flamsäker enligt EN71:2 utan att något flamskyddsmedel är tillsatt.