Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Svea Kanin med namn, ljusrosa, 30 cm

  • 299 kr
In stock.
CE-märkt
Produkten är godkänd och CE-märkt enligt EN71, vilket innebär att den är barnsäker eftersom eventuella detaljer är dragfasta och att sömmarna är testade.
Article Number: 2995b

Kaninen Svea med barnets namn broderat i örat blir detta en minnesvärd vän för livet. Perfekt som doppresent eller personlig present till nyfödd. Stava namnet i  produktfältet*. Namnet broderas genom örat från insidan, brodyren är därav synlig på baksidan av örat. * Vi kan endast brodera ett (1 st) namn per gosedjur. Självklart är det  okej med dubbelnamn som till exempel Carl-Henrik om det är möjligt att  det får plats.

Vi värnar om barnens framtid och vår planet och vet att vi tillsammans kan göra skillnad även med små förändringar. Detta gosedjur är tillverkat av ett Oeko-Tex certifierat material (SH015 125888  Testex) och fyllningen är framtagen av återvunnen plast. Små detaljer i materialval och produktion som är bättre för miljön; "ingen kan göra allt - men alla kan göra något!". Svea, ljusrosa, ingår i kollektionen "Ecofriends" kaniner. Hon har ljusrosa silkeslen päls med en nos av brunt garn, mörkbruna broderade ögon.

Storlek: 30 cm
Tvättbar: 40 grader

Produkten är godkänd och CE-märkt enligt EN71, vilket innebär den är barnsäker eftersom eventuella detaljer är dragfasta och att sömmarna är testade. Produkten är också eld- och flamsäker enligt EN71:2 utan att något flamskyddsmedel är tillsatt.

Tänk på att denna produkt har en leveranstid på ca 7-10 arbetsdagar.