Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Selma Hund, Liten, creme, 25 cm

  • 229 kr
In stock.
Article Number: 3121

Möjligheterna är oändliga med vår underbara Selma i cremefärg!

Denna mjuka och fluffiga hund har nu fått en valp i form av Selma, den är en kramvänlig kamrat som snabbt blir en favorit hos barn i alla åldrar. Med sitt perfekta häng när barnet håller under armen ger Selma en känsla av trygghet och komfort, vilket gör henne till den ultimata gos kompisen.

Med en storlek på 25 cm är Selma lagom stor för att vara både behändig och kramvänlig, perfekt för små händer att hålla om.

Denna gosedjurshund är inte bara en leksak utan också en vacker detalj i barnets rum eller på sängen. Dess eleganta cremefärg ger en stilren touch som passar perfekt in i vilken inredningsstil som helst. Med sin härliga mjukhet och charm blir Selma inte bara en leksak utan också en dekorativ detalj som lyfter rummet och ger en extra känsla av mysighet.

Förutom att vara en fantastisk lekkamrat är Selma också en perfekt gåva att ge bort vid dop, namngivning eller babyshower. Det blir en uppskattad gåva som kommer att följa barnet genom många minnesvärda stunder och äventyr.

Ge ditt barn den perfekta kramvänliga följeslagaren med vår underbara Selma, och låt henne sprida glädje och värme i hemmet!

Storlek: 25 cm
Tvättbar: 40 grader

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.