Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Teddy Cream Hund, liten, grå

  • 259 kr
In stock.
Article Number: 2091

Upptäck den underbara ljusgråa hunden från vår populära Teddy Cream-serie. 

Denna gulliga hund är en perfekt kamrat för barn i alla åldrar. Med sin supermjuka päls och charmiga utseende blir den snabbt en favorit bland små och stora. Hundens ljusgråa päls ger den en tidlös och elegant look, perfekt för att passa in i vilket rum som helst. De sydda bruna ögonen och nosen ger hunden karaktär och charm, medan det vita hjärtat på rumpan lägger till en touch av kärlek.

Denna hund blir en trogen vän som skapar minnen för livet. Genom varje kram och lek blir den en del av barnens uppväxt och äventyr. Dess närvaro i rummet ger en känsla av trygghet och glädje. Ge bort denna underbara hund som en gåva till dopet, födelsedagen eller bara för att visa uppskattning.

Oavsett om det är för att skapa minnen för livet eller för att bara sprida lite glädje och kärlek, är den ljusgråa hunden från Teddy Cream-serien ett perfekt val för alla tillfällen. Ge din älskade en kramvänlig vän som de kommer att ha glädje av i många år framöver.

Storlek: 21cm
Tvättbar 40 grader

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.