Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Vovve Hund Gosedjur, beige, 40 cm

  • 249 kr
In stock.
Article Number: 2889

Träffa våra underbara hundvänner, människans bästa kamrater, nu i en större storlek!

Denna lojala beigelockiga hunden med söt täckning i ljusare nyans, är en del av vår härliga kollektion av gosiga gosedjur. Med sin mjuka och fina päls är han redo att bli en trogen kamrat för både små och stora äventyr. Dessutom finns han även i två andra färger: den eleganta brunsvarta och den charmiga vita.

Att samla dem alla blir en rolig och spännande upplevelse för barn i alla åldrar. Dessa hundar är inte bara lekkamrater utan symboler för vänskap, glädje och lojalitet. Genom lek och bus kommer de att sprida oändlig glädje och skapa många minnen att bära med sig genom livet.

Oavsett om du väljer den beigea eller någon av hans vänner kommer du att ha en fantastisk tid fylld med lek och mysiga stunder. Dessa gosiga gosedjur är perfekta för att skapa en varm och kärleksfull atmosfär i barnets rum och kommer att bli älskade medlemmar i familjen.

Ge ditt barn en ny bästis och låt dem utforska världen tillsammans med våra underbara hundvänner. Med sin charm kommer de snabbt att smälta in i familjen. Dessutom är det ett utmärkt val som present till både dop, födelsedagar och andra speciella tillfällen.

Storlek 40 cm
Tvättbar 40 grader

Produkten är godkänd och CE-märkt enligt EN71, vilket innebär den är barnsäker eftersom eventuella detaljer är dragfasta och att sömmarna är testade. Produkten är också eld- och flamsäker enligt EN71:2 utan att något flamskyddsmedel är tillsatt.