Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Flora Kanin Gosedjur, Rosablommig, 35 cm

  • 199 kr
In stock.
Article Number: 3052

En av våra senaste nyheter! 

Möt Flora - den förtjusande kaninen som sprider vårkänslor med sin mjuka päls i ljus rosa färg och fina blommiga mönster. Under hennes fötter och på öronens undersida hittar du ett sött blommigt tygmönster som förgyller hennes utseende ännu mer. Flora är inte bara en kanin - hon är en älskad och trygg vän som du kan ta med dig överallt.

Med sina stora vackra glittriga ögon och gnistrande nos fångar Flora snabbt uppmärksamheten och värmer hjärtan. Hon är den perfekta gåvan till nyfödda och nyblivna föräldrar, en fin present till födelsedagar, namngivningar eller dop. Flora är en symbol för trygghet och säkerhet, och hennes närvaro ger en känsla av lugn både dag och natt.

Ge bort Flora och låt henne bli en trogen följeslagare i både sömn och vakenhet. Med sin mjuka och gosiga natur blir hon en oumbärlig vän som sprider glädje och kärlek i varje ögonblick.

Storlek: 35 cm
Tvättbar: 40 grader

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.