Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Kramis, Bubble Tea, Grön, 30 cm

  • 129 kr
In stock.
Article Number: 4223

Upplev den ultimata kombinationen av gosiga kramar och trendig Bubble Tea med våra nya Kramis Bubble Tea!

Dessa underbara gosedjur är en perfekt blandning av charm och studsig glädje som kommer att förgylla varje stund.

Med sin mjuka och kortplyschiga spandextyg ger Kramis Bubble Tea en oemotståndlig känsla av gosighet och komfort. Varje Bubble Tea är utformad för att vara härligt kramig och rolig att leka med, perfekt för barn i alla åldrar.

Våra Kramis Bubble Tea kommer i fyra fantastiska färger och karaktärer, vilket gör dem till en rolig och samlingsbar serie för alla små äventyrare. Oavsett om du gillar den lugna gröna, den söta rosa, den uppiggande gula eller den härliga lila, så finns det en Kramis som passar din personlighet och stil.

Dessa gulliga gosedjur är inte bara perfekta för mysiga stunder hemma, utan också idealiska att ha med sig på sleepovers, kalas eller läger. Varför inte samla alla färger och karaktärer för en riktigt festlig Bubble Tea-träff med dina vänner? Det blir en upplevelse att minnas och en möjlighet att skapa roliga och minnesvärda stunder tillsammans.

Ge bort Kramis Bubble Tea som en speciell gåva till någon du tycker om. Med deras charmiga utseende och roliga personligheter kommer de säkert att sprida glädje och skapa lekfulla ögonblick för mottagaren. Låt Kramis Bubble Tea bli den perfekta presenten som förgyller någons dag och lämnar ett varmt leende efter sig.

Storlek: 30 cm
Tvättbar: 40 grader

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.