Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Billy, Blåbär, liten, 22 cm

  • 139 kr
In stock.
Article Number: 3079

Upptäck den underbara världen av gosiga vänner med vår blåbärsmelerade plysch-nalle i liten storlek! Denna charmiga och gosiga nalle har en päls som smälter i blå toner, vilket ger den ett unikt och lockande utseende. Med sin mjuka plysch och förtjusande färgskiftningar blir denna nalle snabbt en favorit bland barn i alla åldrar.

Den härliga blåbärsmelerade färgen ger nallen en känsla av lekfullhet och värme, vilket gör den till ett perfekt sällskap för alla små äventyr. Hans lilla storlek gör honom enkel att ta med sig överallt och blir snabbt en trygg vän för både lek och tröst. Denna nalle är inte bara en leksak utan också en inbjudande och rolig kamrat för barn i alla åldrar.

Dess blåa toner och förtjusande färgskiftningar gör den till ett unikt tillskott till gosedjurssamlingen och ger barnet möjlighet att utforska fantasins värld på ett lekfullt sätt. Med sin oemotståndliga charm och gosighet blir den snabbt en älskad vän och en del av barnets bästa minnen.

Ge ditt barn en vän för livet med den underbara nallen Billy och låt honom följa med på alla äventyr som livet har att erbjuda. Kom ihåg, den här nallen är också den perfekta gåvan till ett speciellt tillfälle som födelsedagar, dop eller jul.

Storlek: 22 cm
Tvättbar: 40 grader

Produkten är godkänd och CE-märkt enligt EN71, vilket innebär att den är barnsäker eftersom eventuella detaljer är dragfasta och att sömmarna är testade.