Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Nalle Holger Sr, beige, stor 150 cm

  • 1 999 kr
In stock.
Article Number: 2143

Detta är Holger, den charmiga björnen som är redo att förgylla ditt barns värld!

Med sin imponerande längd på 150 cm är Holger inte bara en vanlig nalle, han är en imponerande och gosig kompis som kommer att bli en omedelbar favorit hos ditt barn. Holger är en trogen sängkamrat som är redo att erbjuda tröst och sällskap vid läggdags.

Hans mjuka fyllning och gosiga päls gör honom perfekt att krama om när natten faller på. Han är en trygg närvaro som ger ditt barn en känsla av säkerhet och trygghet när det är dags att sova. Men han är också en rolig lekkamrat som är redo att delta i alla typer av äventyr.

Hans imponerande storlek gör honom perfekt för lek på golvet, i lekrummet eller utomhus i trädgården. Oavsett var ditt barn tar med Holger, kommer han alltid att vara där för att sprida glädje och skratt.

Hans vänliga ögon och gulliga utseende lockar till lek och fantasi. Så ge ditt barn glädjen av att ha Holger vid sin sida. Med sin imponerande storlek, gosiga päls och charmiga personlighet är Holger den perfekta kompisen för alla barns äventyr och drömmar.

Holger är barnsäker vilket innebär att alla sömmar är testade och dragsäkra, och att materialen är eld- och flamsäkra samt giftfria. 

Rekommenderad ålder: Från 0 månader
Mått: 150 cm
Material: Polyester
Färg: Beige