Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Otto, Nalle Gosedjur, Melerad, 25 cm

  • 149 kr
In stock.
Article Number: 3034

Här är Otto - en fantastiskt mjuk och charmig nalle med en unik melerad päls i brun färg som genast fångar ögat!

Hans päls är otroligt len och lockar till kramar och mysiga stunder. Med varje beröring känner du den mjuka känslan av hans ljusbruna tassar och bruna nos, som är len och behaglig att känna på. Den här gosiga kompisen är inte bara en lekkamrat utan en pålitlig kompis för ditt barn.

Otto har en lekfull och glad uppsyn med sina pigga ögon och en mun som alltid ler. Han blir snabbt en bästa vän för ditt barn och en tröst i alla lägen. Som en trogen kamrat är Otto redo att följa med på alla äventyr. Hans närvaro ger en känsla av trygghet och vänskap som barnet kommer att uppskatta. Med Otto vid sin sida är varje dag fylld med skratt och lek.

Ge ditt barn den perfekta gåvan genom att välkomna Otto in i familjen. Han är mer än bara en nalle, han är en symbol för kärlek, tröst och vänskap. Med Otto blir varje dag lite ljusare och varje ögonblick minnesvärt.

Storlek: 25 cm
Tvättbar: 40 grader

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.