Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Melker, Nalle Gosedjur, brun, 30 cm

  • 219 kr
In stock.
Article Number: 3080

Melker är inte bara en vanlig nalle - han är en symbol för elegans och charm. Med sin stiliga brun päls och en matchande fluga runt halsen är han en sann gentleman bland gosedjuren. Hans broderade ögon och mjuka nos ger honom ett vänligt uttryck som genast fångar barnens hjärtan.

Denna eleganta nalle, vid namn Melker, är mer än bara en leksak. Han är en trogen vän som skapar minnen för livet. Genom varje kram och lek blir han en del av barnens barndom och äventyr. Hans närvaro i rummet ger en känsla av trygghet och glädje.

Hans charm och karisma gör honom till en omedelbar favorit bland barnen. Oavsett om det är som present till en speciell tillställning eller som en ny vän att dela dagliga äventyr med, är Melker alltid redo att sprida glädje och kärlek.

Med sin unika personlighet och tillgivenhet blir Melker snabbt en värdefull del av barnets lek och fantasi. Hans närvaro blir en tröst i stunder av oro och en glädjespridare i glada stunder, en gåva som Melker blir en kär vän för livet.

Ge ditt barn den underbara upplevelsen av att äga en Melker nalle - en symbol för kärlek, vänskap och eviga minnen.


Storlek 30 cm
Tvättbar 40 grader
Godkänd: Från 0 år

Produkten är godkänd och CE-märkt enligt EN71, vilket innebär den är barnsäker eftersom eventuella detaljer är dragfasta och att sömmarna är testade.