Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Teddy, Nalle i Gåvoset

  • 549 kr
In stock.
Article Number: 2845

Möt vår klassiska nalle i en fantastiskt brun färg!

Med sin mjuka lockiga päls, vänliga bruna ögon och gulliga nos är denna nalle en ikonisk symbol för gosig komfort och trygghet. Det elegant svängda sidenbandet runt halsen ger en touch av elegans till denna älskade lekkamrat.

Perfekt som en gåva vid dop, namngivning eller babyshower, levereras den i en vacker giftbox som förhöjer upplevelsen av att ge och få. Att ge denna nalle som gåva är inte bara att ge ett mjukt och gosigt kamratskap. Det är att ge en bit av värme och kärlek som kommer att vara en del av barnets liv i många år framöver.

Med sin fantastiska skönhet och charm blir denna klassiska nalle snabbt en favorit hos både barn och föräldrar. Dess generösa storlek och kramvänliga päls gör den till den perfekta kompisen för alla stunder av lek och mys. Oavsett om den står på en hylla som en vacker inredningsdetalj eller är med i varje äventyr och lek, blir denna klassiska nalle en värdefull del av barnets barndom.

Ge ditt barn eller någon du håller kärt den eviga gåvan av kärlek och vänskap med vår klassiska nalle i en elegant presentbox.

Storlek 42 cm
Tvättbar 40 grader

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.