Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Giraffen, Gina, stor, 28 cm

  • 199 kr
In stock.
Article Number: 3141

Välkommen till Teddy Wild-familjen, där den bedårande giraffen Gina tar scenen!

Med sin mjuka plysch och ljuvliga beigea prickar är hon en riktig pärla bland gosedjuren. Hennes långhåriga man och svans ger henne en extra charmig touch som kommer att förtrolla barn i alla åldrar.

Giraffen Gina är mer än bara ett gosedjur, hon är en lojal lekkamrat redo för äventyr. Hennes mjuka kropp inbjuder till timmar av bus och lek, och hon är alltid redo att vara med på spännande upptäcktsfärder i fantasins värld. Med henne vid sin sida kan barnen utforska den vilda savannen eller skapa sina egna lekar och berättelser där fantasin flödar fritt.

Giraffen Gina är inte bara en lekkamrat utan också en fin inredningsdetalj i barnets rum. Hennes närvaro sprider glädje och värme, och hon blir snabbt en älskad del av familjen. Oavsett om det är som en present till dop, födelsedagar eller bara för att sprida lite extra glädje, är Gina den perfekta gåvan som kommer att skapa många lekfulla och minnesvärda stunder för barnet.

Ge ditt barn den underbara upplevelsen av att ha en lojal och gullig vän som Giraffen Gina från Teddy Wild-familjen och låt äventyret börja!

Storlek: 25 cm.
Tvättbar: 40 grader. 

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.