Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Lama, Liam, 32 cm

  • 249 kr
In stock.
Article Number: 3134

Möt den gulliga laman Liam - den ultimata lekkamraten för ditt barn!

Liam är inte bara en vanlig leksak, han är en kramgo och lekfull kamrat som snabbt blir en favorit bland små och stora barn. Med sin cremefärgade, långhåriga päls och snälla ögon lockar han till roliga och mysiga stunder.

Lamadjur är kända för att spotta, men med vår lama Liam behöver du inte oroa dig för några obehagliga överraskningar. Han föredrar i stället att sprida glädje genom att vara en trygg och pålitlig vän som du alltid kan leka med.

Denna mjuka och plyschiga leksakslama är perfekt för barn i alla åldrar. Med sin säkra och hållbara konstruktion ger laman Liam timmar av rolig och fantasifull lek. Han är också en utmärkt present för dop, födelsedagar eller andra speciella tillfällen.

Laman Liam är en lojal kamrat som bidrar till att skapa minnen för livet. Hans närvaro i barnets rum ger en känsla av glädje och värme, och hans snälla ögon är en tröst för barn i alla situationer.

Så ge ditt barn glädjen att äga den underbara laman Liam - en säker och rolig lekkamrat som är redo att sprida lek och skratt i hemmet!

Storlek: 32 cm.
Tvättbar: 40 grader. 

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.