Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Handdocka, dino

  • 99 kr
In stock.
Article Number: 2969

Teddykompaniets handdocka lamm är en mjuk och gosig lekkamrat som uppmuntrar till kreativitet och fantasi hos barn i alla åldrar.

Med denna charmiga handdocka kan barnet skapa sina egna sagor och äventyr med det lilla lammet som huvudkaraktär.

Genom att interagera med handdockan uppmuntras barnet att utveckla sin förmåga till lek och fantasi samtidigt som de tränar sina språkliga förmågor. Handdockan blir en kreativ partner i barnets lek, där endast fantasin sätter gränser för vad det lilla lammet kan hitta på och vilka roliga upptåg det vill vara med om.

Föräldrar och barn kan tillsammans arrangera teaterspel och föreställningar med hjälp av handdockan lamm och andra handdockor från Teddykompaniet. Genom att samla flera olika varianter av handdockor kan de skapa en spännande berättelse av karaktärer och ge liv åt olika stories och äventyr. Detta främjar inte bara barnens kreativitet utan också deras samarbetsförmåga och förmåga att uttrycka sig.

Med handdockan lamm från Teddykompaniet blir leken aldrig tråkig, och den blir snabbt en älskad mjukisdjur för både barn och vuxna. Det är en fantastisk möjlighet att skapa minnesvärda stunder och roliga lekar som kan delas med familj och vänner.

Storlek: 28cm.
Tvättbar: 40 grader.

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.