Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Babblarna- Dadda, Handdocka

  • 139 kr
In stock.
Article Number: 12328

Nu välkomnar vi Babblarna som handdockor- skapa din egen berättelse med hjälp av handdockorna!

Med Babblarna som mjuka handdockor får barnen inte bara möjlighet att leka med sina favoritkaraktärer utan även att skapa sina egna fantasifulla berättelser och teaterspel. Genom att samla alla Babblarna kan barnen arrangera sina egna föreställningar och låta sin kreativitet flöda.

Med Dadda och de andra Babblarna som handdockor kan barnen låta varje karaktär ta på sig olika roller och utforska olika scenarier och äventyr. De kan låtsas att de är på spännande utflykter, upptäcker nya platser eller löser mysterier tillsammans. Genom att skapa olika dialoger och interaktioner mellan Babblarna kan barnen utveckla sina språkliga färdigheter och stimulera sin fantasi.

Att samla alla Babblarna möjliggör också för barnen att skapa kompletta berättelser och föreställningar där varje karaktär har en specifik roll att spela. Genom att låta Babblarna interagera med varandra och med barnet självt kan de tillsammans skapa spännande äventyr och roliga minnen.

Genom att använda Babblarna som mjuka handdockor får barnen en interaktiv och engagerande lekupplevelse där de kan uttrycka sig fritt och låta sin fantasi flöda. Det är en perfekt aktivitet för att främja både språkutveckling och kreativitet hos barnen samtidigt som de har kul och skapar minnesvärda lekmoment tillsammans med sina favoritkaraktärer från Babblarnas värld.

Tvättabar: 30 grader
Material: polyester
Rekommenderad ålder Från 0 månader
Storlek: 30cm

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.