Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Babblarna- i Babblarnas hus

  • 119 kr
In stock.
Article Number: 12311

Följ med oss och upptäck Babblarnas underbara hus!

"Babblarnas hus" bjuder läsarna in i en färgglad och fantasifull värld där barnen får utforska vad Babblarna gör när de är hemma. Denna underhållande och pedagogiska bok fokuserar på begreppet "Vad?" och tar barnen med på spännande äventyr där de får lära sig om olika aktiviteter och föremål.

Genom varje uppslag i boken får barnen möjlighet att upptäcka och identifiera olika föremål och aktiviteter som skildras i Babblarnas hus. Genom färgglada illustrationer och interaktiva berättelser stimuleras barnens fantasi och kreativitet samtidigt som de lär sig nya ord och begrepp.

 Med sin enkla och tilltalande struktur lockar den till läsning och lärande samtidigt som den underhåller. Längst bak i varje bok finns även teckenillustrationer för orden, vilket ger ytterligare stöd för barnens språkutveckling och ordkännedom.

"Babblarnas hus" är en bok som passar perfekt för både hemma- och förskolemiljöer. Den erbjuder en interaktiv och rolig läsupplevelse som engagerar barnen och inspirerar dem att utforska och lära sig nya saker. Genom att kombinera pedagogik med lekfullhet skapar boken en stimulerande miljö där barnen kan växa och utvecklas på ett positivt sätt.