Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Babblarna- Klosspussel, 9 bitar

  • 279 kr
In stock.
Article Number: 12453

Ge ditt barn en rolig och utmanande lekupplevelse med Babblarna Klosspussel!

Det här charmiga klosspusslet består av 9 färgglada träbitar som låter ditt barn utforska och skapa olika bilder med Babblarna. Med detta klosspussel får ditt barn möjlighet att upptäcka och matcha 6 olika motiv, ett för varje Babblare. Den medföljande brickan hjälper till att hålla bitarna på plats under pusslandet och erbjuder också en praktisk förvaringslösning för när leken är över.

Pusslet är inte bara underhållande utan också pedagogiskt då det utmanar barnets logiska tänkande och problemlösningsförmåga. Genom att experimentera med olika kombinationer av bitar lär sig barnet att känna igen mönster och former, samtidigt som det utvecklar sina finmotoriska färdigheter.

Den medföljande färgsidan med bilder visar de olika motiven och ger ditt barn inspiration och vägledning när det pusslar. Det är en perfekt introduktion till pussellösning och ger en extra dimension av glädje och framsteg när barnet ser sina egna skapelser ta form.

Ge ditt barn möjligheten att utforska Babblarnas värld på ett roligt och interaktivt sätt med detta underbara Babblarna Klosspussel. Det är en perfekt gåva för alla små Babblarna-fans och kommer garanterat att ge timmar av skoj och glädje.

Tillverkat av 100% trä. Storlek 14,5x14,5 cm. 9 bitar. Rek från 3 år.