Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Babblarna- Kramis, Dadda

  • 189 kr
In stock.
Article Number: 13066

Dadda är en klumpig men älskvärd medlem av Babblarna-gänget, och han har en unik charm som gör honom till en favorit bland barnen.

Han är bra på att hitta saker, men har en tendens att tappa bort dem igen, vilket gör honom till en lite disträ och efterkälken figur. Trots detta är han en nyfiken själ som gärna utforskar sin omgivning och plockar upp saker i naturen för att undersöka och fundera över dem.

Med sin fnittrande personlighet sprider Dadda glädje och skratt omkring sig. Han älskar att busa med roliga ljud och göra fula miner, vilket gör honom till en rolig och underhållande vän för barnen att leka med. Trots sina klumpiga tendenser är han alltid redo att delta i äventyr och skapa minnesvärda stunder tillsammans med sina vänner.

Babblarna Kramisar är utformade för att vara lekvänliga och söta. Barnet kan välja om Dadda ska vara vaken eller sova, vilket ger extra interaktivitet och skapar olika scenarier för lek. När det är dags att koppla av och vila huvudet finns Dadda där som en mjuk och trygg vän att luta sig mot.

Den mjuka och gosiga känslan av Kramisarna gör dem till en favorit både under lektid och vid läggdags. Med sin barnvänliga design och charmiga utseende blir de snabbt en del av barnets värld av lek och fantasi.

Ge ditt barn den perfekta presenten med en Babblarna Kramis, Dadda. Oavsett om det är till jul, födelsedag eller bara för att sprida lite glädje mitt i veckan, kommer Dadda att vara en uppskattad vän.

Storlek: 25 cm.
Tvättbar: 40 grader.

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.