Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Babblarna- Kramis, Diddi

  • 189 kr
In stock.
Article Number: 13067

Diddi är den äventyrliga virvelvinden i Babblarna-gänget, alltid redo att kasta sig in i nya äventyr och upptäcka världen. 

Han är snabb och vill alltid vara först i allt han gör, och älskar när det studsar och rör på sig. Med sin livliga och våghalsiga personlighet sprider Diddi glädje och energi omkring sig. En konstnärlig själ, Diddi älskar att rita, måla och kladda, och hans kreativa energi är smittsam för alla som är runt honom. Han är snabb på att fånga uppmärksamheten med sina färgglada och livliga konstverk, och hans entusiasm för konsten är inspirerande för alla i hans närhet.

Trots sin snabba och impulsiva natur, är Diddi en social själ som gärna pratar och delar med sig av sina tankar och idéer. Ibland kan han dock vara så uppslukad av sitt eget tempo att han inte alltid hinner lyssna på de andra, men hans värme och entusiasm för livet gör honom till en omtyckt vän.

Babblarna Kramisar är utformade för att vara lekvänliga och söta. Barnet kan välja om Diddi ska vara vaken eller sova, vilket ger extra interaktivitet och skapar olika scenarier för lek. När det är dags att koppla av och vila huvudet finns Diddi där som en mjuk och trygg vän att luta sig mot.

Den mjuka och gosiga känslan av Kramisarna gör dem till en favorit både under lektid och vid läggdags. Med sin barnvänliga design och charmiga utseende blir de snabbt en del av barnets värld av lek och fantasi.

Ge ditt barn den perfekta presenten med en Babblarna Kramis, Diddi. Oavsett om det är till jul, födelsedag eller bara för att sprida lite glädje mitt i veckan, kommer Diddi att vara en uppskattad vän.

Storlek: 25 cm.
Tvättbar: 40 grader.

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.