Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Babblarna- Silikonmugg med lock, I naturen

  • 179 kr
In stock.
Article Number: 12966

Njut av fikat med hela familjen med Babblarna silikonmugg!

Denna mångsidiga mugg är det perfekta valet för alla fikastunder med barnen. Tillverkad av tåligt och hållbart silikon är muggen designad för att tåla lekfulla händer och säkerställa en stressfri fikastund.

Babblarna silikonmugg är utrustad med ett praktiskt lock och två bekväma handtag, vilket gör den lätt att hantera även för de minsta familjemedlemmarna. Dess ergonomiska design är speciellt utformad för att passa små händer och uppmuntrar till självständighet under fikastunden.

Med ett charmigt motiv av Babblarna som utforskar naturen blir denna silikonmugg inte bara ett praktiskt tillbehör utan också en rolig och färgglad detalj på fikabordet. Den mångsidiga silikonmuggen är idealisk för alla sorters drycker, från mjölk till juice och vatten. Dess tåliga konstruktion gör den också perfekt för utomhusbruk, vilket gör den till en praktisk följeslagare på utflykter och picknickar.

Babblarna silikonmugg är ett säkert val för barn i alla åldrar. Tillverkad av högkvalitativt silikon är den helt fri från skadliga ämnen och är helt säker att använda för ditt barn. Dess robusta konstruktion gör den också enkel att rengöra och hålla ren efter varje användning.

Ge dina barn en rolig och praktisk upplevelse under fikastunden med Babblarna silikonmugg. Med dess tåliga design, lekfulla motiv och säkra konstruktion är den perfekt för alla familjens fikastunder!

Disk: Handdisk
Undvik: Värm INTE muggen i mikrovågsugn
Storlek: 10,5x11 cm

Tillverkad i 100% livsmedelsgodkänt silikon. Fri från BPA, PVC och Ftalater.