Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Babblarna - sittunderlag

  • 129 kr
In stock.
Article Number: 13007

Ge äventyren en extra touch av komfort och stil med Babblarna sittunderlag!

Perfekt för alla utomhusaktiviteter, detta sittunderlag är en värdefull följeslagare för picknickar, utflykter och andra äventyr. Tack vare dess kompakta och lätta design är Babblarna sittunderlag enkelt att ta med sig vart du än går. Du kan enkelt vika ihop det och fästa det med det medföljande bandet för smidig transport och förvaring.

Det tar minimalt med plats i din väska eller ryggsäck och är redo att användas när du behöver ta en paus och njuta av en stunds avkoppling. Detta sittunderlag är tillverkat av slitstarkt material som skyddar dig från att frysa eller bli blöt när du sitter på marken. Den mjuka och bekväma kudden ger extra komfort för att du ska kunna koppla av ordentligt under ditt fikande.

Med det lekfulla Babblarna-trycket blir detta sittunderlag inte bara praktiskt utan också stilfullt. Den ljusa och färgglada designen lägger till en rolig och livlig touch till din utomhusupplevelse och gör den till ett nöje att använda.

Oavsett om du är på en picknick i parken, en dag på stranden eller bara tar en paus i din trädgård, kommer Babblarna sittunderlag att göra din fikaupplevelse ännu trevligare.

Mått: 39x29 cm