Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Babblarna- Stor, Doddo

  • 329 kr
In stock.
Article Number: 12473

Möt Doddo, en av de snälla och rättvisa Babblarna, nu i form av ett gosigt mjukisdjur!

Med sin vänliga och trofasta natur är Doddo den perfekta kompisen för ditt barns lek och mysstunder. Denna karaktär är inte bara en leksak utan också en symbol för social kompetens, och genom att introducera Doddo till ditt barn kan du inspirera till empati, samarbete och rättvisa.

Doddo älskar att höra sin röst, men är alltid en trofast vän som ser till att alla är med. Han är snäll och lyssnar noggrant på vad de andra vill. Doddo är den första att hjälpa till att skapa rättvisa och lösa konflikter när de uppstår, och han brusar aldrig upp.

Med Doddo som mjukisdjur får ditt barn inte bara en gosig vän att krama och leka med, utan också en symbol för social kompetens och empati. Ge ditt barn den perfekta presenten med Babblarna Doddo som mjukisdjur.

Med sin snälla och rättvisa personlighet och sin symboliska roll som representant för social kompetens kommer Doddo säkert att bli en älskad och uppskattad vän för ditt barn, samtidigt som han inspirerar till empati och samarbete.

Storlek: 40cm

Tvätt: 40 grader

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.