Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Babblarna- Var är Babbas saker

  • 119 kr
In stock.
Article Number: 12313

Följ med Babba på ett spännande äventyr i denna underhållande barnbok där det är dags att lösa ett mysterium - Babba har tappat bort sina saker!

Tillsammans med läsaren ger sig Babba ut på en lekfull och sökande resa för att hitta sina förlorade ägodelar. Frågan som hela historien kretsar kring är enkel men samtidigt nyfiken: Var? 

Det lekfulla berättandet och de färgglada illustrationerna gör läsupplevelsen både rolig och engagerande för de små läsarna. Barnen uppmuntras att delta i berättelsen, att söka och upptäcka tillsammans med Babba, vilket inte bara underhåller utan också främjar deras kognitiva och problemlösningsförmåga.

Genom att följa med Babba på sitt sökande får barnen lära sig att vara observanta, att söka efter ledtrådar och att lösa problem på ett lekfullt sätt. Dessutom är det en fantastisk möjlighet för föräldrar och barn att läsa tillsammans och dela glädjen av att upptäcka nya saker.

Låt Babba guida dig genom ett äventyr fyllt av spänning och upptäckter, och låt oss tillsammans lösa mysteriet - var är Babbas saker?

Babblarnas böcker är 20 x 20 cm, 36 sidor. Längst bak i varje bok finns teckenillustrationer för orden i boken.