Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige
ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN ● ONLY DELIVERY WITHIN SWEDEN

Bolibompa Draken Gosedjur, 17 cm

  • 119 kr
In stock.
Article Number: 12270

Bolibompa-draken är en älskad karaktär från SVTs populära barnprogram och nu kan han bli en del av varje barns lekvärld och kramstund! 

Med sin mjuka och gosiga päls och en kramvänlig mage är Bolibompa-draken det perfekta sällskapet för både lek och vila. Den är tillverkad med omsorgsfullt utvalda material för att ge barnet den bästa känslan av komfort och trygghet under sovstunder eller mysiga stunder på dagen.

Draken har en lekfull design med popnitade pärlögon och en sydd nos som ger honom ett karaktäristiskt och gulligt utseende. Dess mjuka och plyschiga yta gör honom till ett perfekt gosedjur för att krama och gosa med vid läggdags eller under lugna stunder på dagen.

Bolibompa-draken är inte bara ett mjukt och gosigt mjukisdjur, utan också en perfekt gåva för alla tillfällen som födelsedagar, jul, dop eller bara som en överraskning till den lilla. Med sin charmiga personlighet och mysiga utseende blir han snabbt en favorit hos både barn och föräldrar. Ge ditt barn den ultimata kramkamraten med Bolibompa-draken för oändliga stunder av lek, vila och trygghet!

Storlek: 17 cm
Tvättbar: 40 grader

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.